SIBU_LL_SNAKE_AUBERGINESibu Design este o marca binecunoscuta in tara noastra de multa vreme. Ahitecti, designeri, producatori de mobilier folosesc adesea produsul in lucrarile lor. Din pacate in ultima vreme si noi si partenerii nostri am neglijat cumva promovarea. Asa se face ca multi dintre beneficiari nu cunosc produsele iar multi dintre utilizatorii reali si potentiali nu stiu ce suprafete deosebite a mai produs Sibu.

Sibu Design a revolutionat constructia panourilor decorative. Infinita varietate de modele, culori, finisaje, forme deschide un spatiu creativ imens pentru arhitect sau proiectant.

O calitate care face unica folia decorativa este usurinta in aplicare. Niciun alt material decorativ nu se aplica atat de usor. Cu un simplu cutter pentru taiere si eventual o rola pentru presare folia care este adezivata din fabricatie se aplica pe o gama larga de suporturi. Materialul este flexibil si se poate curba cu usurinta.


Amenajare folii decorative
Amenajare bucatarie folie decorativa croco_silverFolie decorative Sibu Design

Materialul este deosebit, adesea chiar spectaculos. Poate rezolva comod o problema de amenajare a spatiului iar in mobilier poate face diferenta intre a vinde produsul sau nu. Cu putina imaginatie un produs de serie poate fi adus intr-o zona estetica care il face atractiv pentru cumparator.

Daca intr-un magazin, sediu de firma, club sau farmacie isi gaseste locul usor datorita „personalitatii” puternice si aplicarii simpleUsi glisante cu folii decorative Sibu Design la fata locului, in mobilier lucrurile sunt putin diferite. Aici putem sa „nimerim” bine materialul in raport cu finisajul placii de pal, mdf vopsit sau furnir sau sa avem nevoie de un proiectant (designer) bun. Mai mult pentru ca el sa fie un „tractor” pentru vanzare si nu un balast de costuri trebuie aplicat ca insertie sau ca accent in anumite zone. Imi amintesc cu placere de acum cativa ani de livingul cu bar al firmei Global Design care folosea o folie oglinda Multistyle (o bucata mica) alaturi de elemente din crom lucios care se combinau fericit si atragator pentru client.

Intr-o rama de alumniu sau mdf, lipit pe o placa si cantuit, aplicat pe o suprafata curba sau folosit ca element de insertie intr-o usa glisanta combinat cu pal, sticla, furnir, mdf, element decorativ la o receptie sau stralucitor intr-un club sau bijuterie materialul reproduce sau imita cu succes o gama larga de alte materiale. Suprafata lui poate fi metal (aluminiu, cupru, etc), piele, plastic, blana, etc.

Nu voi insista, lasand imaginile sa vorbeasca de la sine. Pe site-ul nostru o sa apara o sectiune mare de aplicatii care va pot fi de folos.

Folie decorativa sl_mystique_vintage_silver (1)sl_orient_vintage_copper (1)Amenajare folii decorative Sibu glas

Produsul este disponibil intr-un numar rezonabil de modele pe stoc. Insa numarul mare de modele nu poate fi accesibil decat la comanda peste tot in Europa. Termenul este de maximum trei saptamani iar comanda cu cca o saptamana inainte de incarcare.

Mai jos aveti cateva exemple de folii decorative noi:

http://www.gelutrade.com/catalog/deco-line-c-364/folie-decorativa-monsoon-vintage-brown-17037-p-6786/

 http://www.gelutrade.com/catalog/leather-line-c-456/folie-decorativa-orient-vintage-silver-silver17263-p-6798/

 http://www.gelutrade.com/catalog/deco-line-c-364/folie-decorativa-oak-tree-dark-17281-p-6790/

 http://www.gelutrade.com/catalog/sibuglas-c-802/folie-decorativa-cocktail-saphire-16991-p-6821/

 

http://www.gelutrade.com/catalog/leather-line-c-456/folie-decorativa-mystique-white-gold-17261-p-6795/

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation