Walnut-Residence-Circles-Materialele noi si utilajele CNC stau la baza realizarii unei noi resurse care poate fi folosita in proiectele de mobilier si amenajari interioare dar si exterioare: panouri decorative perforate!

Placa perforata obisnuita folosita in mod curent la masti de calorifer, partitii de spatii, mascari in locurile cu circulatie de aer, mobilier, etc s-a putut personaliza cu modele proprii de perforatii dar si cu finisaje variate prin folosirea hpl-ului (care ofera cele mai multe finisuri), a mdf-ului ce poate fi vopsit sau a mdf-ului furniruit.Bubbly-details

Arhitectii folosesc in mod curent acest gen de produse, producatorii de mobilier au mai putin curaj sa il propuna clientului final in conditiile in care o perforatie reusita poate individualiza mult un obiect de mobilier.

Perforatia se „joaca” cu lumina. Am vazut un proiect de amenajare de interior realizat unde rezultatul era spectaculos.

Acelasi lucru se poate realiza si in exteriorul cladirilor prin folosirea placilor de hpl compact de diferite grosimi. Materialul rezista la intemperii, are caldura lemnului, se prelucreaza cu mijloacele obisnuite. O parte dintre producatorii autohtoni il folosesc deja la blaturile de mese pentru exterior, la mobilierul pentru copii din parcuri, la banci si mobilier stradal.

Hpl-ul compact capata insa o alta valoare esetica prin perforare dupa alegerea unei teme inspirate in concordanta cu aplicatia ceruta.

Circules-cutouts

Bathroom-motif-

Sursa poze: www.freshome.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation