manere_mobila_deosebite_Manerul pentru bucatarie, living sau dormitor si adesea cel pentru mobila de copii poate fi o „piesa” cu design deosebit! Originalitatea dar si calitatea lui ridica sau coboara mobila respectiva si bucura utilizatorul.

Pe tot parcursul lunii martie, manerele cu cristale Swarovski, dar si manerele pentru mobila produse de firma Hettich Germania vor fi promotionate cu 20% pentru toate doamnele si domnisoarele care comanda prin producatorul de mobilier care le executa mobilierul!

Astfel veti putea beneficia de aproape toata gama de manere si butoni cu cristale autentice Swarovski produse de renumita companie italiana Giusti. Produsele sunt deosebite si beneficiaza de certificare privind autenticitatea.manere_deosebite_mobilier_cristale_swarovski
Despre gama de manere si butoni ProDecor de la Hettich stiu cunoscatorii. Design si calitate  de care beneficiaza in general marii producatori de mobila de bucatarie sau living germani! Si piata din Marea Britanie recunoscuta pentru nivelul ridicat de calitate si diversitate in mobilier prefera manerele ProDecor!

Luna martie este luna frumusetii! Acum sarbatorim frumusetea naturii dar si a femeilor din jurul nostru. De aceea incercam si noi sa le facem „frumosul” cat mai accesibil!

Nu putem oferi cate o floare fiecarei femei care isi comanda mobila in luna martie dar sigur ii putem oferi cel putin un maner gratuit prin aceasta promotie!

Veniti, vedeti, alegeti si trimiteti producatorul mobilei dvs!

 manere_mobila_cristale_swarovski_ prodecor hettich

manere_cu_cristale_swarovski__ manere_deosebite_pentru_mobilier_cu_cristale_swarovski

manere_hettich_prodecor_felina manere_hettich_prodecor_velitra

Descarcati catalogul de manere ProDecor Hettich sau utilizati configuratorul de manere

One Thought on “Manere deosebite pentru mobila,manere de calitate,manere cu cristale Swarovski,la preturi cu discount in luna martie!

  1. Roxana Rotaru on 25 mai 2019 at 8:44 said:

    Buna ziua. De unde se pot procura manerele ?
    Va multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation