Mobilier_bucatarie_mdf_infoliat_luciosIntre 26 si 29 martie, inainte de Sfintele Sarbatori de Pasti Romexpo si ACRM organizeaza primul targ de mobila de primavara! Este o buna ocazie pentru cei care vor sa „se innoiasca” sa isi aleaga o mobila buna, de calitate si la un pret foarte atractiv.

Probabil ca in timp aceasta manifestare va deveni un bun indicator cu privire la evolutia viitoare a consumului intern (din domeniu) pe anul in curs astfel incat multe companii vor trebui sa fie prezente.

Ca intotdeauna mobilizarea ACRM este exemplara (doar reprezinta partea cea mai „vioaie” a pietei) si sper ca optimul raport calitate pret propus pentru acest targ sa isi faca efectul.

Am ramas nedumerit (ca de obicei) de ce organizatorul nu a popularizat evenimentul in randul companiilor ce ar fi putut sa fie expozanti. Inca se simte „teama” de a organiza evenimente mari asa cum erau targurile de mobila sau constructii inainte de criza. Am intrebat spre 20 de producatori clienti (care nu sunt membri ai asociatiilor profesionale) daca stiu de targ si daca ar fi vrut sa participe. Nu se stie nimic,nu i-a contactat nimeni.Mobilier_bucatarie_mdf_infoliat2

Oricum ar fi, oricui i-a venit ideea organizarii ea este buna si trebuie sprijinita. Este de ajutor bransei si de ce nu clientului final mai ales bucurestean. Sper ca pe viitor organizatorii sa fie mai deschisi pentru atragerea mai multor expozanti si ca…vor iesi sa ii caute.

Se simte o mica inviorare a consumului iar primavara si vara este propice mobilierului. In toamna deocamdata o buna parte din crestere este luata de companiile care vand electronice mai ales prin campaniile de tip „Black Friday”. De aceea trebuie sa ne concentram pe aceasta parte a anului care poate deveni mai profitabila.

Salut de asemenea initiativa colectivului de companii care si-au propus sa organizeze un targ de materiale si accesorii specializat. A venit vremea ca expunerea acestor companii catre profesionisti sa se faca profesionist si fara multe conditionari si fasoane. Interzum isi cauta si vizitatorii…daramite expozantii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation