Manere_antichizate_mobilier_Siro_AustriaMobila cu fronturi de usi in rame sau din lemn (furnir) atat pentru bucatarie cat si pentru dormitor sau living are nevoie de manere adecvate. Daca manerul modern se potriveste mai putin, manerele de portelan merg in mare parte la bucatarie, celelalte piese de mobilier au nevoie de produse pe masura din materiale adecvate.

Aici chiar vorbim de arta.

Deja mobila in sine este mai pretentioasa chiar daca este construita tot din pal si are fronturi din mdf. Tema este diferita.

Nu mai vorbim de situatia in care mobilierul este realizat integral din lemn.

Manere de acest tip nu realizeaza toti producatorii insa chinezii au invatat sa copieze. Din nefericire incurca stilurile si chinuie materialele. Nu numai cunoscatorii realizeaza asta ci si publicul care le foloseste.

Manere_mobilier_antichizate-Siro-AustriaAvem un mare noroc cu furnizorii nostri. Siro este prin excelenta un producator cu pretentii, creator de modele si cu un nivel cultural ridicat. Giusti, produce in Italia si este un artizan al folosirii metalelor traditionale puse in forma artistica.

De la ambii producatori detinem cel mai mare numar de modele pe stoc iar de la ambii aducem la comanda si modele mai sofisticate.

Manerul antichizat nu imbatraneste: nu se uzeaza moral si nu este depasit niciodata. Pe mobilierul de lemn se valorizeaza impreuna cu aceasta prin trecerea timpului.

Alegerea lui insa nu se mai face chiar la intamplare, dupa faptul ca place sau nu pentru ca multe teme sunt chiar „culturale”. Daca mobila va este creata de un designer cu scoala ascultati sfatul lui pentru a nu risca sa dati cu nuca in perete. Altfel asigurati-va ca le cumparati de la o companie serioasa care poate asigura o consultanta in cunostinta de cauza.

  -modelul cultural (o sa vorbim intr-un articol separat de modele si stiluri)

  -materialele din care sunt realizate si mestesugul prelucrarii lor

  -calitatea materialelor si finisajelor

  -ergonomia

Stim cu totii cei care lucram in acest domeniu ca un maner potrivit duce mobilierul cu multi pasi inainte in fata competitorilor. Adesea face diferenta intre normal si succes.

  manere_mobila_bucatarie_antichizate_manere_mobila_antichizate_manere_mobila_copii

Daca in mobila la comanda riscati eventual sa aveti intr-o casa un maner nepotrivit in mobilierul care se vinde in magazine lucrurile se schimba. La export nu mai vorbim, acolo deja clientul este informat si stie ce vrea si desigur ce trebuie.

Pentru ca lucrurile sa fie clare, simple si fara echivocul creat de prezenta copiilor nepotrivite am expus cea mai mare parte a stilurilor care se fabrica si se folosesc in Europa atat in nord cat si in sud. Cele mai multe modele sunt intr-adevar latine.

Site-ul este pregatit, in pagina de produs este facuta specificatia :”produs de stoc” sau „la comanda”.

Pentru producatorul Siro comanda din Austria dureaza 10 zile!

3 Thoughts on “Manere antichizate pentru mobilier -de la necesar la arta partea a 3-a

 1. duta olivia on 3 iunie 2015 at 22:46 said:

  Buna ziua,
  As dori sa achizitionez doua modele de manere. Cum as putea face o comanda si care sunt preturile?
  Va multumesc.

 2. CESI PLAST SRL on 6 octombrie 2015 at 23:07 said:

  Buna seara,

  Ma intereseaza trei manere Giusti – 214 sau 230 ; daca aveti cu distanta intre gauri 75 mm si cat costa ?

  Multumesc !

  Cerant Cornelia

 3. Buna ziua. M-ar interesa un numar de 16 manere antic cu spic, insa pe site-ul dumneavoastra nu exista preturi sau posibilitatea realizarii unui cont client fara firma. Cum putem proceda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation