Iata ca dupa ani de insistente, targul de mobila organizat la sfarsitul lunii martie la Romexpo a avut loc si a avut si succes!

Cred ca sunt zece ani de cand propunem toti in formularele de „satisfactie” Bife date de Apmr ca targul sa fie mutat in primavara. Niciodata organizatia mai sus amintita nu a tinut cont de propunerile expozantilor. Anul acesta Romexpo a facut un pas insa l-a urmat ACRM!

  Mobila Expo 2015 Romvitrine - Mobila Expo 2015

Poate si Romexpo a inteles ca are nevoie de expozanti si de flux de vizitatori si ca nu trebuie sa mai curteze exclusiv asociatiile profesionale.

Trebuie sa dati drumul la targ pentru toata lumea si sa nu mai puneti bariere. Daca Bife-Sim este un targ unde nu pot patrunde decat membrii Apmr, targul de primavara poate fi al tuturor producatorilor. Daca se renunta si la tema nefericita de promovare a disconturilor lucrurile pot fi foarte bune.

Mobteco - Mobila Expo 2015 Global Design - Mobila Expo 2015

Mobila poate fi un tractor pentru revigorarea Ambientului, cel putin pentru categoria de materiale de interior.

Vizitatori au fost. Destul de multi pentru a convinge pe toata lumea ca experimentul a reusit. Vine Bife-Sim care merita a fi altfel. Daca gazda va iesi in teren si va atrage expozanti noi „nealiniati”, daca va dovedi mai multa deschidere si flexibilitate si nu va mai pune bariere pentru cei care nu fac parte din asociatii, Bife va putea fi ce a fost demult.

 Asociatia Clubul Roman de Mobila la Mobila Expo Standul Romvitrine - Mobila Expo

Nu pot sa inchei fara sa felicit Romexpo pentru deschidere si organizare si ACRM pentru mobilizare si participarea exemplara.

Feeria Design -  Mobila Expo 2015 Idezio - Mobila Expo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation