Mobila-la-comanda-Global-DesignDe multi ani compania Global Design executa mobilier la comanda si amenajari deosebite.

Am hotarat sa scriu cateva cuvinte despre dumnealor pentru ca in urma participarii la targul Mobila Expo mi s-au cerut referinte de catre diferiti potentiali clienti vizitatori ai targului.

Nu o fac in calitate de furnizor si ca sa „ii perii”  (lucreaza oricum cu toti furnizorii din piata) ci pentru ca, colaborarea noastra este deja istorica si pot vorbi cu convingere despre dumnealor.

Managementul companiei nu crede prea mult in promovarea web. Dovada este site-ul care este perfectibil. Veti gasi cu certitudine doua lucruri si nu va va parea deloc rau: numarul de telefon si adresa unde functioneaza. Intr-adevar, mobila trebuie vazuta, pipaita, nu se cumpara dupa fotografii reale sau virtuale. Aici antreprenorul Global Design are dreptate. Cine vrea sa faca mobila la comanda este bine sa se informeze cat se poate dinainte, iar domnul Dan Nae nu face socoteala niciodata timpului petrecut cu clientii in explicatii pe proiect.

 Mobila la comanda mobilier-living-global-design

Echipa Global este o echipa calda care stie sa relationeze si o echipa priceputa in ceea ce face.

As spune chiar ca nu simti niciodata ca urmareste si un profit din activitatea de lucru cu clientul.

Experienta Global Design incepe cu o vizita la sediul firmei pe Calea Giulesti. Nu o sa gasiti nicaieri in alta parte un asemnea mix de prezentare. In primul rand,  firma are un showroom destul de generos pentru o firma care face mobila la comanda. Mai apoi, are o incapere ordonata si ticsita de mostre de materiale. Nu prea am vazut la multa lume. Ordinea este caracteristica de baza si in productie.

mobila-buacatarie-global-design global-design-mobila-la-comanda

Si mai inedit e faptul ca firma este amplasata pe un teren generos, cu multa natura in jur. De primavera pana toamna puteti discuta proiectele intr-un chiosc din mijlocul unui mic lac.

Nu incerc sa fac o evaluare a nivelului de calitate a mobilierului executat. Nu ar fi corect fata de alti client ai nostri. Insa cei care il cunosc pe dl. arh. Dan Nae, producatori de mobila, colaboratori, concurenti sau fosti clienti pot garanta ca tot ceea ce am spus mai sus este perfect adevarat. Iar dupa vizita la sediul firmei imi veti da cu certitudine si dvs dreptate.

One Thought on “Mobila la comanda Global Design

  1. Ionascu Ioana on 12 octombrie 2022 at 9:37 said:

    Buna ziua!

    Se poate confectiona o citura pentru fantana din bambus pe comanda?

    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation