maner-WMN752.128.00C1-cupru-antichizat-giusti-Cand este vorba de metale, tendinta anului 2017 este cu siguranta cuprul. Cuprul aduce un aer fresh, cald, modern si elegant spatiilor.

Asezati cuprul pe un fundal simplu:

Este de la sine inteles ca acest material este menit sa iasa in evidenta. Dar pentru a iesi in evidenta cat mai bine, trebuie sa creati un fundal neutru care sa permita acestui material cald sa atraga privirile si sa confere un ton modern suplimentar spatiului.

In acest caz albul poate functiona cel mai bine. Luati in considerare utilizarea nuantelor albe pentru a conferi camerei o senzatie luminoasa si aerisita. Amintiti-va si de materiale naturale precum lemnul si marmura, care se considera de asemenea neutre.

Atunci cand creati un aspect care se concentreaza pe o culoare consistenta, este important sa va bazati pe celelalte componente pentru a crea diferentiere. Asigurati-va ca includeti o varietate de forme, modele, texturi pentru a ajuta la eliminarea monotoniei.

Jucati-va cu forme geometrice:copper-kitchen-1

Cuprul straluceste in special atunci cand este folosit in forme geometrice.

Tot ce trebuie este sa tineti cont preferintele dvs, de stilul individual. Unele stiluri de design se potrivesc mai bine cu formele geometrice decat altele.

Puneti in contrast cuprul cu alte metale:

copper-potsChiar daca in acest articol evidentiem cuprul, nu inseamna ca trebuie sa fie singurul metal pe care sa il folosim intr-o incapere. De fapt, acest metal arata extrem de bine in combinatie cu alte materiale, atunci cand sunt combinate corect.

Cand combinati diverse metale, luati in considerare culoarea acestora. Metale precum cuprul, aurul, bronzul au o culoare calda. In contrast, cromul si otelul se evidentiaza ca fiind reci. Fiti siguri ca veti alege cate un metal din fiecare categorie.

In plus, acordati o atentie deosebita fiecarui metal este folosit. Unul ar trebui sa joace un rol dominant si sa fie inclus mai mult in spatiu. Celalalt ar trebui sa fie utilizat mai putin, focalizarea fiind pe unul sau doua obiecte.

Incercati-l in accesorii:manere-cupru-giusti2

Camera pe care o proiectati va dicta ce tipuri de accesorii sa alegeti, dar sunt o multitudine de optiuni.Bucatariile ar putea contine un set de vase de cupru, ustensile, manerele pentru mobilier, electrocasnice. Locurile de luat mase pot include corpuri de iluminat din cupru. Living-urile si baile pot avea tapet sau decoratiuni mici, lumanari, masute.

Cu toate acestea, exista o regula cheie pentru a face ca aceste accesorii sa para ca sunt o alegere constienta de design: trebuie sa aveti mai multe accente de cupru in amenajarea dvs.

manere-cupru-giusti

maner-mobila-portelan-giusti-M95.01.P4.C1G-cupru-antichizat

maner-WMN752.128.00C1-cupru-antichizat-giusti

maner-siro-2318-200ZN74

sursa: freshome.com

www.gelutrade.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation