sevroll-sistem-usi-glisante-maxim18Dulapul cu usi glisante ramane in preferinte. Romanul a invatat ca este comod  sa ascunzi tot, iar usile glisante sunt solutia inclusiv pentru holuri.

In aceste conditii, ce devine extrem de important? Sistemul de glisare care intra in componenta usilor!

Piata noastra nu duce lipsa de sisteme si sunt pentru toate buzunarele.

Ce cauta un producator?

In primul rand, sistemul sa coste cat mai putin. Apoi, sa se monteze usor. Sa fie fiabil, sa nu ii creeze probleme clientului si implicit lui. Sa fie aspectuos si sa fie potrivit pentru aplicatia lui, greutate si dimensiuni. Sa nu aiba pierderi si sa se ‘”roaiasca” judicios.

Pe client il intereseaza deopotriva costul produsului final, fiabilitatea si aspectul.

Pe noi ca furnizori ne intereseaza alaturi de pret, fiabilitate, gama de finisaje si seriozitatea producatorului sau furnizorului pentru ca la randul nostru noi sa putem fi seriosi.sistem-usi-glisante-galex-practik-trend-18mm-aluminiu

Ati observat ca anumite sisteme din piata propun o rama din aluminiu si sistemul de role parca nu se potriveste, nu se asambleaza cum trebuie? Asta pentru ca profilele sunt cumparate dintr-o parte, iar rolele de la alt furnizor. Comerciantul face el intregul dupa cunostintele lui si intregul nu este cea mai mare reusita tehnica…

Am reusit, prin trei branduri, sa impacam toate cerintele pentru ca producatorii sunt consacrati si nu fac exeperimente comerciale.

Pentru ca vine toamna, pentru ca oamenii intra in case, am hotarat sa facem o campanie care sa ajute producatorul sa promoveze si sa castige bani. Vom avea cele mai bune preturi din piata, vom bonifica suplimentar achizitiile cumulate si vom face prezentari de produs si montaj. Ramane sa urmariti pe pagina noastra de facebook sau in magazin incepand de saptamana viitoare calendarul actiunilor noastre!

Fiti alaturi de noi ca impreuna sa fim alaturi de clientii nostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation