radioTot mai mult in cladirile noastre se genereaza campuri si semnale electromagnetice care nu fac deloc bine organismului uman. In afara lor este deja stiut faptul ca prezenta din ce in ce a mai multor antene GSM influenteaza major starea de sanatate.

Cladirile de birouri sunt adesea adevarati ”stupi electromagnetici” datorita densitatii mari de telefoane mobile, echipamente wireless, transmisii de date in toate directiile pe sub podea. Toate acestea in conditiile in care geamurile impiedica disiparea in exterior!

Deoarece o buna parte dintre noi nu pot avea acasa conditii optime pentru  ca organismul sa se poata reface dupa agresiunea de peste zi compania noastra a luat masuri sporite atat in sediul vechi, dar mai ales in noile spatii de lucru. A efectuat teste si masuratori si a adus campurile suplimentare in limitele biologice acceptate, aproape de zero. Comunicatia wireless a fost trecuta integral pe fir, iar angajatii au fost sfatuiti si instruiti cum sa foloseasca mijloacele de comunicare si aparatura electronica ca sa nu produca efecte in timp asupra organismului uman.111-1198x800

Cladirile noi de lucru vor fi protejate electromagnetic, iar instalatiile  sunt executate sa nu genereze campuri atat la frecvente joase, cat si la cele inalte. Alaturi de masurile tehnice vom folosi o multitudine de plante care vor imbunatati calitatea lucrului in interior: purificarea aerului, lipsa campurilor, odihna si relxare.

In exterior am prevazut locuri de discutii, locuri de relaxare sau de fumat protejate de structuri care retin campurile in exces si le descarca la pamant. Vom avea vegetatie diversa care sa asigure energie optima unui stabiliment care va lucra numai cu lucruri frumoase si unde se va discuta adesea despre design.

Nu va lipsi o zona pentru alergare, activitati fizice, intalniri in aer liber, etc.

picioare-goaleDar poate cel mai simplu si mai frumos lucru este mica pajiste de ca 50 mp cu iarba ingrijita si care are alaturi un copac. Aceasta zona va fi folosita in timpul pauzei de catre colegii nostri care doresc sa stea o jumate de ora fara telefon, cu picioarele in iarba, sa se incarce cu energia pamantului si a copacului in incercarea de a-si pastra trupul si mintea cat mai sanatoase.

Asteptam alaturi de noi persoane harnice, preocupate de frumos, dar si de sanatatea lor, dar mai ales a copiiilor lor! Persoane care se informeaza continuu si pot intelege si aprecia ce facem si dorim sa facem. Facem o activitate corecta, morala in care vom incerca sa asiguram c569853elor care ne trec pragul; clienti sau vizitatori, experiente deosebite, produse sanatoase de calitate.

Vom fi alaturi de aceia care vor sa intelega mai bine cum se va putea trai intr-o lume sufocata de echipamente si alaturi de telefonul mobil, alaturi de aceia care iubesc natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation