hpl-fundermax-De peste 10 ani de zile am facut din promovarea hpl folie si hpl compact si a aplicatiilor sale o specializare. Astfel am capatat experienta alaturi de clientii nostri mai vechi sau mai noi. Putem spune acum ca detinem o buna baza teoretica si practica pe care o oferim cu toata deschiderea clientilor nostri.

Din pacate aplicatiile atat in zona de design, dar si in cea practica, constructiva, sunt destul de putin folosite in tara noastra.
Am vorbit adesea despre aplicatiile acestor tipuri de suprafete si placi. Multi producatori stiu acum sa le utilizeze.
In urma observatiilor si cercetarilor facute de mine in ultimii doi ani am ajuns la concluzia ca acestui tip de produs i se deschid aplicatii noi in lumina modificarilor fundamentale care apar in viata omului, generate de campurile GSM.
Si asa cum producatorii de placi de gips carton au facut prima placa care impedica patrunderea radiatiei electromagnetice, pentru zona de design interior, hpl-ul folie spre exemplu poate fi o suprafata decorativa care poate impiedica patrunderea campurilor.
fundermax-hpl-
Ne-am dorit interioare cu cat mai putina formaldehida sau emisii de alte substante. Dorim sa traim cat mai sanatos insa va trebui sa muncim si sa investim pentru asta.
Comunicatiile wireless au explodat si odata cu beneficiile certe au adus la pachet si lucruri rele pentru om si natura. Omul este insa obligat sa incerce sa duca viata mai departe si sa dea dreptul generatiilor care vin sa aleaga.
Hpl-ul poate fi folosit cu succes pentru scopuri mult mai nobile. Trebuie doar sa dorim sa o facem si sa ne punem mintea la lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation