old-carpenter-608x380In ultima perioada colaboram cu o serie de persoane care au lasat varsta de pensionare mult in spate si lucreaza in continuare in domeniu nostru pe diferite functiuni si posturi.

In orice directie si-ar aduce aportul, o fac cu determinare, cu responsabilitate si fara sa puna probleme, dimpotriva.

Sunt persoane agreabile, adesea pline de har si de haz si un exemplu deosebit pentru generatia tanara. O parte dintre dumnealor lucreaza pentru ca au pensii mici, o alta parte pentru ca pot si nu vor sa stea deoparte convinsi fiind ca inactivitatea nu le face bine.

Oricare ar motivele, prezenta lor printre noi este cu atat mai importanta in vremurile astea cand generatia tanara care trebuie sa ii inlocuiasa amana si intarzie implicarea.

Si de ar fi numai atat. Sunt persoane cu experienta de viata bogata capabile de a o impartasi.

Cu mai multa sau mai putina scoala, sunt un exemplu pentru cunostintele sau chiar cultura adunata pe parcursul unei vieti intregi. Si fara sa glumesc, stiu aria cercului si a altor figuri geometrice, dar si ce poezii a scris Eminescu. Unii stiu sa manuiasca sculele ca niste artisti, altii cunosc literatura.

Toti, indiferent de functia ocupata in trecut sunt acum o mana de aur pentru tinerii din jurul lor!

Cata lume ii mai baga in seama? Asta nu stiu.tamplarul

Stiu ca mie imi face placere sa stau de vorba ori de cate ori ii intalnesc la noi. Imi face bine „tineretea lor fara batranete” si harul lor. Intelepciunea lor si mai ales…impacarea lor.

Desi au fiecare neimplniri si nemultumiri sunt impacati cu sine. Cand istorisesc despre viata lor parca asculti un cantec de leagan si nu o poveste adesea zbuciumata.

Poate nu mai sunt ce au fost si poate nu mai au forta si determinarea unui tanar in ochii sefilor lor. Nu stiu cum ii privesc mai tinerii lor sefi.

Insa mie imi este clar, avem nevoie de ei intre noi.

Gelu Trading Company a decis sa realizeze o manifestare prin care sa omagieze si sa premieze persoanele cu care colaboreaza si care lucreaza peste varsta de pensionare.

Sub sloganul „Ne premiem seniorii” chemam alaturi de noi – daca doresc – si companiile colaboratoare la care sunt angajati (sau patroni). In acest scop va rog sa trimiteti un mail la office@gelutrade.com si cateva date despre persoana in cauza.

Vom anunta curand cand si unde va avea loc manifestarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation